Зареждане

Боб Сап към Майк Тайсън: Ще изтръгна сърцето ти на ринга

Боб Сап към Майк Тайсън: Ще изтръгна сърцето ти на ринга
Публикувано на: Юни 13, 2022 в 05:58 ч
Известният американски ветеран от смесените бойни изкуства Боб Сап предизвика на дуел бившият световен шампион по бокс Майк Тайсън.

По-рано тази година Тайсън сподели, че му предлагали да се бие със Сап. Тайсън бил готов да го направи, но в последствие срещата им пропаднала, а причината останала неясна. Боб явно не е доволен от пропадналата битка.

В своя акаунт в социалните мрежи Сап показа брутална физическа форма, въпреки че е на 48 години. Той предизвика Тайсън с видео и се закани, че ще му изтръгне сърцето на ринга.

„Майк, сега всички знаем какво се случи, когато говорихме за битката. Изпратих ти снимка с фразата: "Майк, ако се биеш с мен, тогава ще изтръгна сърцето ти, и ще го разкъсам на парчета." 

И предложението ми все още важи. Спри да бягаш, чуй ме. Ти и аз, както и двама от най-добрите ми бойци и вашите, ще се срещнем по правилата на бокса. Защото си твърде уплашен, за да излезеш сам. 

Ще се свържа с всички вас, мръсници. Това е моето предизвикателство, знаеш възрастта ми. Бий се с мен или с моят екип“, каза Сап в социалните мрежи. 

Боб Сап е на 48 години и е с рекорд 12-19 в кикбокса. Той печели само 2 от последните си 17 битки на ринга. В ММА Сап е с рекорд 12-20-1 и печели само 1 от последните си 15 битки в клетката. Сап е известен с това, че винаги се предава, когато нещата станат напечени.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес