Зареждане

Artem Lobov: Paulie Malignaggi си няма понятие в какво се забърка

Artem Lobov: Paulie Malignaggi си няма понятие в какво се забърка
Публикувано на: Юни 21, 2019 в 08:45 ч
Artem Lobov и Paulie Malignaggi се изправят един срещу друг този уикенд на BKFC 6 и ще се бият с голи ръце във Флорида. Двамата бойци се мразят и вече няколко пъти нещата ескалираха, когато заставаха лице в лице. Lobov е готов да накаже Malignaggi, който от дълго време ръси обиди по негов адрес и по адрес на неговия съотборник Conor McGregor. Остават няколко дни до разплатата, а Lobov вярва, че Paulie Malignaggi си няма понятие в какво се забърка:


Винаги съм търсил най-големите предизвикателства. Когато бях в UFC приемах битки с едни от най-големите бойци. Правих същото и когато се биех в Европа. Побеждавам и губя, но винаги търся най-големите битки и предизвикателства. Този път битката е лична и искам да накажа Malignaggi, който направи много грешки. Говореше доста глупости и се държеше като животно. 

Мисля, че битката с Malignaggi  в BKFC не е предизвикателство, защото той си няма понятие в какво се забърка. Той се готви за боксова среща, но това е различно. Искам да го нараня сериозно. Искам да си играя с него и да го накарам да си плати. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес