Зареждане

Anthony Joshua нокаутира Alexander Povetkin в 7 рунд

Anthony Joshua нокаутира Alexander Povetkin в 7 рунд
Публикувано на: Септември 23, 2018 в 01:09 ч
Преди малко се проведе една от най-големите битки в бокса за годината. Световния шампион Anthony Joshua се изправи срещу Alexander Povetkin на ринга пред 90 000 на Уембли.

Povetkin започна силно срещата и дори в първия рунд успя да разклати Joshua,  но с течение на рундовете се измори и в 7 рунд се превърна в поредната жертва на Joshua, който го изпрати в нокдаун, а след като Povetkin се изправи Joshua го приключи с безмилостни удари.

Рунд 1:

Двамата започват предпазливо срещата. Povetkin опитва десен,  но пропуска. Joshua разчита на прави удари и успява да вкара удар в тялото,  а след това и лява кука в главата на Povetkin. Joshua вкарва комбинация от удари, но Povetkin отговаря с лява кука. Povetkin с ъперкът, който е последван от лява кука и Joshua е леко разклатен.

Рунд 2:

Povetkin започва ударно с дясна кука и носа на Anthony Joshua е разкървавен. Joshua отговаря с удари в тялото. Povetkin с комбинация и лява кука. Joshua с ляв прав и двамата влизат в клинч. Лява кука от Povetkin, но Joshua отвръща с здрав прав удар.

Рунд 3:

Povetkin започва с удари в тялото, които са последвани от ъперкът. Бърза лява кука от Joshua, но Povetkin му го връща. Двамата си разменят прави удари и край на рунда.

Рунд 4:

Двамата влизат в размяна и Povetkin е с разбита лява вежда. Joshua с прав десен,  а Povetkin пропуска ъперкът. Povetkin с десен удар и край на рунда.

Рунд 5:

Joshua започва с удари в тялото. Povetkin вкарва бърз десен и още един. Povetkin опитва комбинация, но пропуска. Povetkin с удари в тялото, а Anthony Joshua отвръща с прав и край на рунда.

Рунд 6:

Прави и лява кука от Joshua. Povetkin опитва да отговори, но пропуска. Десен прав от страна на Povetkin. Удари в тялото и лява кука от Joshua. Изглежда, че Joshua намери ритъма си и вкарва нов ляв. Povetkin пропуска с ляв и ъперкът.

Рунд 7:

Joshua се връща към ударите в тялото. Povetkin опитва две десни куки, но Joshua блокира. Силна дясна кука от Joshua последвана от ляв и Povetkin е наранен. Той пада на земята и опитва да се изправи, но пада във въжетата. Povetkin все пак се изправя и рефера му позволява да продължи. Два здрави удара от Joshua, които нараняват Povetkin отново и той едвам си стой на краката. Рефера спира срещата, a Povetkin пада на земята. Край победа за Joshua с ТКО.


Поредна защита на титлите за AJ, който остава непобеден. Той сподели, че иска да се бие отново на Уембли през април, а опонент тепърва ще бъде избран. AJ все още иска битката с Wilder, но ще трябва да видим дали той ще победи Tyson Fury през декември. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес