Зареждане

Amir Khan: Имам какво да покажа на 21-ви април

Amir Khan: Имам какво да покажа на 21-ви април
Публикувано на: Април 10, 2018 в 09:57 ч

Amir Khan споделя, че личната нападка от Phil Lo Greco преди срещата им на 21-ви април го е мотивирала в кампа.

Khan се завърна обратно в Лондон, след като тренира известно време в Сан Франциско, и е готов отново да сложи ръкавиците след двугодишна почивка - за първата битка у дома от април 2013-та насам.

Lo Greco и Khan имаха сблъсък по време на пресконференция преди срещата им, където Lo Greco отправи коментари към личния живот на Khan - достатъчно пиперливи, че да накарат Khan да се подготви по-добре от всякога за битката им.

"Имам какво да покажа на 21-ви април. Няма да допускам грешки. Няма лесни двубои - съсредоточен съм върху победата срещу Phil и ще го ступам. По-трудното мина и се надявам, че ще бъде в добра форма. Имаше достатъчно време, така че няма да приемаме извинения - имаше 11 седмици. Искам да го надвия докато е във върхова форма."

"Започна да ме напада по време на пресконференцията. Не се прави така, но той ще си плати. Нека говори за бокса, как ще ме нокаутира и т.н., но не и за личния ми живот. Това ме ядоса."

"Исках да му покажа кой е шефът. Трябва да внимава с приказките. Идиот е и ще го сложа намясто на 21-ви април."

"Феновете го мразят. Публиката в Ливърпул ще бъде срещу него. Британските фенове са най-добрите в света - щеше да е от негова полза да са на негова страна, но това няма как да се случи."

"Напрежението е голямо. Една загуба и приключват надеждите за големи срещи. Нямма право на грешки, а това, което каза на пресконференцията, ме мотивира допълнително."

"По време на кампа се чувствах добре. Не съм се състезавал от известно време и той ще иска да се възползва от това, но няма да му се получи."

"Именно в полусредната категория искам да печеля титли. Следващите 2 срещи ще бъдат с големи имена. Eddie знае какво искам и вече има план. Знам, че ще успея да спечеля титла тази година, но няма как да не мисля за Phil - той ще се опита да ми отнеме всичко."

Същата вечер на ринга титли ще защитават Sean "Masher Dodd срещу Tommy Coyle и Ryan Mulcahy срещу Bilal Rehman.

Присъстващите ще станат свидетели и на сблъсъци между Natasha Jonas и Anthony Fowler, Tom Farrell и Craig Glover, като ще видят в действие също и Conor Benn, Qais Ashfaq, Sam Eggington, Osman Aslam и Scott Fitzgerald.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес