Зареждане

Убиха шампион по силов трибой в боевете в Нагорни Карабах

Убиха шампион по силов трибой в боевете в Нагорни Карабах
Публикувано на: Октомври 6, 2020 в 01:00 ч
Арменската федерация по силов трибой съобщиха, че многократният национален шампион Татул Харутюнян е бил убит на фона на „напрегнати битки“ в Нагорни Карабах. Федерацията публикува пост във Фейсбук, в който сподели новината за смъртта на Харутюнян, без да дават повече подробности. Ето какво написаха от федерация по силов трибой:

С голяма скръб информираме, че по време на напрегнатите битки в Арцах загина член на Арменската федерация по силов трибой, многократен шампион на Армения и нашият добър приятел Татул Харутюнян.

Моля, приемете нашите искрени съболезнования от името на арменската федерация по силов трибой. Почивай в мир, юначе.

Сблъсъците между Армения и Азербайджан заради спорния кавказки регион Нагорни Карабах навлязоха във втора седмица. През уикенда Баку съобщи, че вторият по големина град в Азербайджан, Ганджа е бил ударен от арменски ракети.

От Ереван настояват, че азербайджанските сили обстрелват Степанакерт в Нагорни Карабах. Настоящите боеве избухнаха на 27 септември и двете страни въведоха военно положение, разполагайки тежка артилерия на фронта.

Преди няколко дни стана ясно, че шампионът в лека категория на RIZIN, Тофик Мусаев е призован да защити страната си във войната срещу Армения. Очаква се и други атлети да вземат участие във военните действия.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес