Зареждане

Жуниор дос Сантос: Стипе е сериозно предизвикателство за Джон Джоунс

Жуниор дос Сантос: Стипе е сериозно предизвикателство за Джон Джоунс
Публикувано на: Март 25, 2023 в 21:00 ч
Бившият шампион на UFC в тежка категория Жуниор дос Сантос (21-10) даде прогноза за битката между бившия шампион в полутежка категория и настоящ шампион в тежка категория Джон Джоунс (27-1) и бившия шампион в тежка категория Стипе Миочич (20-4).

Бразилецът споделя, че Миочич му нанесе най-тежкия удар в цялата му кариера. Това определено е голям комплимент за Миочич, защото дос Сантос се е бил с бойци  като: Кейн Веласкес, Франсис Нгану, Алистър Овърийм, Дерик Люис и други тежки удрячи.

"Cigano" очаквал Джоунс да се справи със Сирил Ган и Франсис Нгану. Сега обаче Джон го чака битка със Стипе Миочич, а дос Сантос го предупреди, че го чака голямо предизвикателство в лицето на пожарникаря.

„Бях сигурен, че Джоунс ще наложи играта си срещу Ган и Нгану, но срещу Миочич ще е различно. Всъщност Стипе е сериозно предизвикателство за Джон Джоунс. 

Ако Джоунс се опита да свали Миочич, той трябва да използва много сила. В тежка категория това може да повлияе на по-късните кръгове. Но мисля, че Джон е фаворит. Бих казал 60 на 40. 

Наистина искам да видя тази битка. Контраудар със скорост и точност като на Миочич, удря по-силно от всеки удар от страйкър. 

Спомням си, че във втория рунд на първата ни битка той ми нанесе най-тежкия удар, който някога съм получавал. Очите ми се завъртяха.

Имах късмет, че той ме сграбчи по време на този удар и спечелих със съдийско решение. Джон Джоунс ще трябва да се изправи пред Миочич.“, каза дос Сантос пред Sherdog.  

Каква е вашата прогноза за Миочич - Джоунс ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес