Зареждане

Жаирзиньо Розенструйк нокаутира Алистър Овърийм в последните секунди

Жаирзиньо Розенструйк нокаутира Алистър Овърийм в последните секунди
Публикувано на: Декември 8, 2019 в 07:53 ч
Жаирзиньо Розенструйк сподели клетката с легендарният Алистър Овърийм в главната битка на събитието, което се проведе във Вашингтон. Феновете очакваха всичко да приключи още в началото, но противно на очакванията двамата стигнаха до 5-тия рунд. В първите 3 рунда Овърийм успяваше да се справи със своя опонент и имаше предимство.

"The Reem" успяваше да пренесе битката на земята, където доминираше, а Розенструйк не намираше отговор за своя опонент. В последните два рунда обаче Жаирзиньо беше по-свежия боец и обърна нещата. Той вероятно загуби първите 3 рунда, но това не го обезкуръжи да търси победата до самия край. Непобедения боец от Суринам вкарваше тежките си удари на Овърийм, който изглеждаше изтощен.

В последните 4 секудни от битката им Розенструйк вкара силен ляв на Овърийм, а след него вложи всичко, което имаше в един последен зверски удар с дясната ръка, който разкъса устната на Алистър и го прати в тежък нокдаун. Розенструйк не посегна да го удря след тази бомба, а Овърийм се изправи, но залиташе и това принуди рефера да спре срещата 4 секунди преди края на 5-рундовата им среща.

Ако битката беше стигнала до решение, то тогава без съмнение "The Reem" щеше да я спечели, но в тежка катеегория 1 удар променя всичко и ние отново станахме свидетели на това. С тази победа Жаирзиньо остава непобеден в ММА и покачва своята статистика на 10-0 в клетката.

Той записва 4-та поредна победа за тази година и си пожела дуел с Франсис Нгану през март. Овърийм от своя стртана губи серията си от 2 поредни победи и се отдалечава от мечтания шанс за пояса.










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес