Зареждане

Жаирзиньо Розенструик: Ще се бия с всеки през юли-август

Жаирзиньо Розенструик: Ще се бия с всеки през юли-август
Публикувано на: Март 5, 2024 в 02:00 ч
Жаирзиньо Розенструик, който спечели миналия уикенд, няма навика да предизвиква другите бойци, но разкри кои потенциални битки го заинтригуват в тежката категория на UFC. "Bigi Boy" спечели с технически нокаут над непобедения Шамил Газиев на UFC Vegas 87, което се проведе в Лас Вегас.

След четвъртия рунд битката беше спряна от рефера Марк Годард, който забеляза, че Газиев вече не може да продължи. След тази победа Розенструик разкри планираната дата за завръщането си в октагона и обясни защо обикновено не предизвиква никого по име:

"Бих искал да се бия в следващата си битка около юли или август. С кого искам да се бия ? Знаете как е. Никога не казвам имена, защото тогава този човек няма време да се бие и може да остана без опонент. 

Затова никога не предизвиквам никого по име. Има бойци, срещу които още не съм се изправял. Например: Тай Туиваса, Дерик Луис, Сергей Спивак и Том Аспинал. Никога не предизвиквам никого на битка, защото не искам да го чакам. 

Искам да остана във форма, да се завърна. Кой е свободен ? Хайде да го направим.", каза Розенструик.

Въпреки че Розенструик спечели само две от последните си пет битки, той остава солиден боец в тежката категория на UFC.

След победата в Лас Вегас неговият ММА рекорд е 14-5. Заслужава да се спомене и успешната му кариера в кикбокса, където той спечели 76 пъти (64 с нокаут) и загуби само 8 пъти.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес