Зареждане

Заместник-министърът на спорта се срещна с медалистите от Световното по ММА

Заместник-министърът на спорта се срещна с медалистите от Световното по ММА
Публикувано на: Август 24, 2022 в 07:11 ч
Заместник-министърът на младежта и спорта Петър Георгиев се срещна със състезателите по ММА Светослав Иванов и Стефани Петрова, с треньора им Светослав Желев и с президента на федерацията Станислав Недков.

Георгиев поздрави спортистите за техните успехи на Световното първенство за юноши и девойки в Абу Даби (ОАЕ). Светослав Иванов спечели сребърен медал в категория до 68.5 килограма, а Стефани Петрова бронзов в категория до 47 кг.

"Поздравявам ви за успехите, които са плод на вашия упорит труд. Пожелавам ви да сте здрави, за да може да продължите да се състезавате и да постигате още по-големи победи", каза Георгиев.

Състезателите, които са възпитаници на спортното училище във Варна, както и на клуб ММА-Варна, разказаха за участието си в шампионата. Стефани Петрова е успяла да спечели отличието, въпреки че преди отпътуването е била с коронавирус, а по време на състезанието и с контузия. Треньорът сподели, че един от основните проблеми е липсата на тренировъчна зала във Варна, което прави подготовката на състезателите много трудна.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес