Зареждане

За 3-ти път отложиха изслушването на Кейн Веласкес

За 3-ти път отложиха изслушването на Кейн Веласкес
Публикувано на: Юни 12, 2022 в 06:00 ч
Кейн Веласкес се яви в съда в петък за изслушване за признаване на вина, което в крайна сметка беше удължено до 30 юни, тъй като адвокатите продължават да работят по "откриване" на информация по случая. 

Веласкес, който е в ареста от февруари, се яви за кратко на изслушването със съдия Хосе Франко, който даде удължаване, както поиска адвокатът на Кейн Марк Герагос. Откриването е по същество обмен на информация между страните относно свидетели и доказателства, които могат да бъдат представени в процеса. Това е третото отлагане на изслушването по делото. 

Първоначално Веласкес беше арестуван на 28 февруари. Той участва в преследване с висока скорост на автомобил, превозващ Хари Гуларте, който е обвинен в тормоз на близък роднина на бившия шампион на UFC в тежка категория. 

Твърди се, че Веласкес е изстрелял няколко патрона от пистолет калибър .40 по превозното средство, като вторият баща на Гуларте Пол Бендер е получил наранявания, които не са опасни за живота. 

Гуларте, който по-късно се призна за невинен по обвиненията срещу него, беше освободен под гаранция въпреки възраженията на прокурора по делото. 

Два пъти му беше отказана гаранция по делото, като председателстващият съдия Шелина Браун осъди действията на Веласкес като „безразсъдно незачитане на човешкия живот“. 

Ако бъде признат за виновен по всички обвинения, Веласкес може да получи от 20 години до доживотен затвор. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес