Зареждане

Yancy Medeiros излиза срещу Mike Perry в UFC 226

Yancy Medeiros излиза срещу Mike Perry в UFC 226
Публикувано на: Април 18, 2018 в 08:14 ч

Предстоящото на 7-ми юли UFC 226 вече започва да се заформя - от организацията обявиха интересна среща в полусредна категория между Mike Perry и Yancy Medeiros.

Perry последно претърпя загуба чрез съдийско решение срещу Max Griffin в UFC on FOX 28 миналия февруари. Два месеца преди това "Platinum" беше ступан и от Santiago Ponzinibbio.

Сега той ще има шанс да сложи край на неприятната серия, изправяйки се срещу един от най-интересните бойци в категорията - Medeiros, който се прости със серията си от три поредни победи след неуспешната битка с Donald Cerrone.

30-годишният Yancy вече има 12 срещи в UFC, като е побеждавал бойци като Alex Oliveira и Erick Silva. Той все още очаква срещата на своята кариера. И докато Perry не е най-известният състезател, една победа срещу него би му се отразила добре.

UFC 226: Miocic срещу Cormier ще ни представи също титаничен сблъсък в тежка категория между шампиона Stipe Miocic и шампиона в полусредна категория Daniel Cormier. В картата са също Gokhan Saki и Khalil Rountree.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес