Зареждане

UFC ще разследват спречкването между Харди и Хърб Дийн

UFC ще разследват спречкването между Харди и Хърб Дийн
Публикувано на: Юли 27, 2020 в 05:00 ч
Миналия уикенд в Абу Даби станахме свидетели на караница между Дан Харди, който беше коментатор и Хърб Дийн, който беше рефер в клетката. Дан не беше доволен от работата на Дийн в битката между Франсиско Триналдо и Джей Хърбърт. Триналдо нокаутира брутално Хърбърт, а Дийн се забави със спирането и позволи на Франсиско да вкара удари на Джей, които не бяха нужни. Това вбеси Пол Фелдър и Харди, които коментираха боя.

След края на битката се появи видео, в което Харди и Дийн си крещят до клетката, а това не остана незабелязано от шефовете в UFC. Дейвид Шоу, който е вицепрезидент на организацията сподели, че ще направят разследване на това, което се случило между Дийн и Харди. Шоу смята, че Харди е прекрачил границата и след седмица ще се съберат в офиса на UFC във Вегас, за да разрешат този случай.

Има вероятност UFC повече да не позволяват на Харди да коментира битките на техните събития. Дийн е един от най-добрите рефери в ММА и има огромен опит. В последните години обаче той прави доста грешки и търпи сериозни критики.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес