Зареждане

Уелингтън Търман събмитна Миша Циркунов във втория рунд

Уелингтън Търман събмитна Миша Циркунов във втория рунд
Публикувано на: Февруари 27, 2022 в 03:59 ч
Бойците на UFC в средна категория Уелингтън Търман и Миша Циркунов премериха сили в Лас Вегас. Двамата се биха в подглавната битка на събитието UFC Fight Night 202, което се проведе преди малко. Битката между двамата беше интересна и предложи екшън.

В първия рунд двамата размениха удари, след което Търман скочи на гърба на Циркунов и го заключи. По всичко личеше, че Циркунов е загазил, но той успя да изхвърли на земята бразилеца и се спаси. Миша започна да вкарва граунд енд паунд, след което заключи Търман.

Циркунов реши да пусне захвата за предаване и вкара още няколко удара на земята. Във втория рунд двамата си размениха ритници в тялото. Миша опита да пренесе боя на земята и залепи Търман към мрежата. Уелингтън вкара лакти, след което Циркунов го свали на пода.

Изневиделица Търман прилага armbar и Циркунов веднага се предава. Така битката им приклчюва във втората минута на втория рунд. С тази победа Търман навлезе в серия от 2 поредни победи. Циркунов от своя страна вече е в серия от 3 поредни загуби.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес