Зареждане

Уайт: Махачев отказа на дос Аньос и ще получи Дариуш

Уайт: Махачев отказа на дос Аньос и ще получи Дариуш
Публикувано на: Март 4, 2022 в 02:00 ч
Дейна Уайт се отметна от думата си и няма да даде шанс за титлата на Ислам Махачев. Президента на UFC сподели, че Махачев е отказал битка с Рафаел дос Аньос и заради това ще се бие с Бенийл Дариуш, а не за златото в лека категория.

Преди няколко дни стана ясно, че Рафаел Физиев няма да се бие с дос Аньос. Физиев с COVID и остави без опонент бразилеца. Махачев веднага се включи и започна да пише, че е готов да се бие срещу дос Аньос с няколко дни предизвестие.

Уайт си легнал с мисълта, че битката е готова, но на сутринта разбрал, че Махачев отказал. В интервю за YouTube канала "My Mom's Basement" Уайт каза още:

"Мислех, че сме готови с битката между Махачев и дос Аньос. Легнах да спя и мислех, че е готово. Събудих се на следващата сутрин и разбрах, че Ислам е отказал. 

Най-добрата битка, която бихме могли да проведем, беше Рафаел дос Аньос срещу Махачев. След като Ислам отказа, тогава Мойкано беше най-добър вариант. Обичам битката срещу Дариуш. 

Махачев отказа тази битка с дос Аньос и ще му дадем бой с Бенийл Дариуш. Умирам да видя такава среща. Ще е интересно, ако Махачев мине през Дариуш."

В социалните мрежи Махачев отговори на Дейна Уайт и написа:

"Дейна, трябва да си лягаш по-късно, за да уредиш нещата. Не ме интересува срещу кого ще ме изправите. Аз ще смажа всички в дивизията."

Справедливо ли е Махачев да не получи шанс за титлата ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес