Зареждане

Томи Фюри тренира ММА с Том Аспинал

Томи Фюри тренира ММА с Том Аспинал
Публикувано на: Септември 20, 2024 в 08:00 ч
Томи Фюри отново предизвика Джейк Пол, но този път на MMA битка.

Британският боксьор е уверен, че може да победи американския си съперник в октагона, дори и в клетката. Двамата се срещнаха на 26 февруари 2023 г. в боксов мач в Саудитска Арабия, където Фюри спечели с разделено съдийско решение. Сега Фюри е готов за битка на съвсем различна арена - ММА.

След месеци на напрегнати спорове Фюри и Пол най-накрая се изправиха един срещу друг на боксовия ринг. С резките си движения на главата и бързата си работа с краката, Фюри надигра американската звезда от социалните медии, като спечели повече рундове в картите на съдиите.

Фюри започва кариерата си в бокса, а Пол се фокусира върху борбата, която му служи добре през годините в гимназията. Въпреки това Фюри е уверен, че може да победи Пол и в клетката. Във видео в YouTube Фюри отиде да тренира с временния шампион на UFC в тежка категория Том Аспинал. 

Фюри изчисли, че ще му трябва около година и половина до две години тренировки, преди да може да победи Пол в клетката без проблем.

"Джейк Пол е в PFL, нали ? Ще му разбия лицето, ако съм добър в ММА. Победих го на ринга и ще го победя в клетката. Този безполезен идиот. Пол има парите и най-добрите спаринг партньори в света. Но не ми е равен. 

Следващият път, когато се изправя срещу него, ще го нокаутирам. В ММА просто искам да му вкарам удар с коляно. Само лакти, без юмруци.“, каза Фюри.

Въпреки че видеото не показва интересни ММА изпълнения на Фюри, е ясно, че той е решен да засили тренировките си. Ето как Томи опита ММА:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес