Зареждане

Тайла Сантос: Валентина Шевченко не е никакво чудовище

Тайла Сантос: Валентина Шевченко не е никакво чудовище
Публикувано на: Юни 26, 2022 в 01:00 ч
Първата претендентка, която стигна до раздвоено решение с Валентина Шевченко, е доволна от представянето си. Тайла Сантос не успя да стане шампионка в категория муха, но не съжалява.

Двете се биха на UFC 275, което се проведе по-рано този месец в Сингапур. Шевченко се затрудни доста, но успя да спечели с раздвоено решение. Имаше много хора, които смятат, че Валентина загуби срещата. Тайла е смятала, че ще й бъде много по-трудно с Валентина, но не е било така.

Бразилката загуби серия от 4 поредни победи и си тръгна със счупена орбитална кост. Това се случи в резултат на неволно сблъскване на главите. Сега Сантос ще се отдаде на възстановяване, но е доволна, че е показала слабостите на шампионката:

„Бях изненадана колко лесно беше. Очаквах битката да бъде много по-тежка в някои области. Това обаче исках да покажа. Валентина не е това чудовище, това непобедимо момиче, за което я мислеха другите жени в категорията. 

Уважавах я, тя има колана от години, така че се подготвих много добре. Бях готов да реша пъзела. Бях изненадана, защото мислех, че ще бъде трудно да я сваля на земята.

Мислех, че ще бъде трудно да наложа волята си, защото тя е наистина умно момиче. В крайна сметка беше по-лесно, отколкото очаквах. Когато отидохме до оградата, успях да я сваля много лесно. 

Успях да взема гърба й, и да я доминирам. Това ме изненада. Очаквах повече трудности, но в крайна сметка беше лесно.”, каза Сантос в интервю за Combate.

Има голяма вероятност UFC да направят реванш между двете в бъдеще.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес