Зареждане

Шон О'Мали: Педро Муньос се отказа в битката ни

Шон О'Мали: Педро Муньос се отказа в битката ни
Публикувано на: Юли 4, 2022 в 07:00 ч
Американската ММА звезда на UFC в категория петел Шон О'Мали обвини опонента си, бразилеца Педро Муньос, че е симулирал контузия в битката им, която се проведе на турнира UFC 276 в Лас Вегас (САЩ). Припомняме, че двубоят беше спрян във втория рунд, след като О'Мали бръкна в окото на своя съперник.

Педро получи време, за да се възстанови, но не успя. Той сподели на лекаря, че не може да вижда и битката беше прекратена. Много хора смятат, че Педро е симулирал, но това едва ли е така. Муньос разкри, че е получил абразия на роговицата след бъркането в окото.

"Sugar" не вярва на това и твърди, че Педро се отказал, защото бил разглобен.

„Когато се случи, си помислих: „Добре, изглежда, че всичко ще се нареди. Вярвах, че битката ще се поднови след половин минута и не мислех, че ще бъде спряна. Доминирах. 

Отклонявах всеки от ритниците му с крака и усещах как пищялите му се раздробяват. Разглобих го. Дали се отказа ? Сто процента. Ще трябва да гледаме битката отново. Но го разглобих. 

Каза, че се опитал да ме ритне по краката и да ме свали на земята, но само се наранил. Той не направи нищо“, каза О'Мали, цитиран от MMA Fighting. 

Така ли беше ?









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес