Зареждане

Шампионката на Invicta - Jennifer Maia: Не се страхувам от Valentina Shevchenko

Шампионката на Invicta - Jennifer Maia: Не се страхувам от Valentina Shevchenko
Публикувано на: Февруари 9, 2018 в 14:48 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Шампионката на Invicta Jennifer Maia е една от най-добрите в света в категория муха. Бразилката е защитила титлата си 2 пъти и е записала 6 поредни победи. От UFC предложиха на Jennifer Maiа да участва в турнира за определяне на нова шампионка в категория муха, но тя отказа. Jennifer сподели причината за отказа си:

"Поканиха ме да участвам в The Ultimate Fighter, но сметнах че след като съм шампионка в Invicta, няма нужда да минавам през The Ultimate Fighter, за да съм в UFC. Понякога има лоши дни и аз не сметнах за правилно да напускам Invicta, където съм шампион, за да опитвам нещо друго."

Малко по-късно от UFC предложиха на Jennifer Maia да дебютира срещу Valentina Shevchenko, но тя отказа и тази оферта. Изглежда сега бразилката е размислила:

"Аз не си избирам опонентите. Когато от UFC ми предложиха да се бия с Valentina Shevchenko, тъкмо се възстановявах от операция и не бях готова, затова отказах офертата. Сега съм готова да приема двубоя. Сега  Valentina Shevchenko се възстановява след срещата си, но аз съм готова да приема всеки, когото ми предложат. Не се страхувам от никого. Чакаме новини от UFC."

Тук може да видите кратко видео с Jennifer Maia:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес