Зареждане

Сестрата на Sage Northcutt подписа с ONE Championship

Сестрата на Sage Northcutt подписа с ONE Championship
Публикувано на: Ноември 3, 2019 в 00:00 ч
26-годишната Colbey Northcutt, която е сетра на Sage Northcutt съобщи в социалните мрежи, че е подписала договор с азиатската органзиация ONE Championship. Тя ще направи своя дебют на 22-ри ноември в Сингапур. Colbey е с рекорд 0-1 в ММА при професионалистите и направи своя дебют през 2017 година.

Тя загуби с технически нокаут от Courtney King на събитието LFA 14, което се проведе в Тексас. Colbey се състезава в категория петел и в своята кариера при аматьорите записва статистика 4 победи, от които 3 с гилотина и 1 загуба с раздвоено решение.

В ONE тя ще се събере със своя брат Sage, който не се разбра с UFC и миналата година подписа с ONE, където не му провървя и той загуби с тежък нокаут от Cosmo Alexandre. Все още няма опонент за Colbey, но скоро тя ще има такъв за първата си битка. Ето какво сподели тя в социалните мрежи:


Толкова съм щастлива да съобщя, че най-накрая подписах с ONE Championship. Ще направя моя дебют за ONE на 22-ри ноември в Сингапур на събитието ONE- EDGE OF GREATNESS. Това ще бъде само началото.


Colbey е съпруга на ММА боецът Raymond Daniels



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес