Зареждане

Ryan Bader: Cain Velasquez винаги ще победи Fedor Emelianenko

Ryan Bader: Cain Velasquez винаги ще победи Fedor Emelianenko
Публикувано на: Януари 11, 2019 в 07:42 ч
Няма съмнение в това, че Cain Velasquez и Fedor Emelianenko са двама от най-добрите бойци в историята на тежка категория. Velasquez е бивш шампион на UFC и е показвал, че има една от най-добрите игри в тежката. Fedor от своя страна е бивш шампион на PRIDE и беше във внушителна серия от победи, която продължи почти десетилетие. Най-доброто от двамата вече е зад гърба им, но те винаги ще си останат две от най-големите лица в тежка категория.


Сега Fedor ще се бие на финала от турнира на Bellator за титлата в тежка категория срещу Ryan Bader, а Cain ще се завърне след почти 3 години отсъствие срещу Francis Ngannou. Ryan Bader, който е шампион в полутежка категория на Bellator и бъдещ опонент на Fedor твърди, че ако двете легенди споделят клетката, то Cain ще бие Fedor всеки път:



Не мога да преценя кой е най-великият в тежката, но за мен Fedor и Cain са двама от най-великите за всички времена. Fedor е направил много за спорта и има около себе си тази мистика. Той не допуска хората в личния си живот. Emelianenko смазваше опонентите си в PRIDE. За мен той е в топ 3. Мисля ли, че Cain е по-добър? 

Да! Мисля, че той е по-добър и ако двамата се бият, то Cain ще го побеждава всеки път. Не искам да подценявам Fedor или да проявя неуважение, но това е моето мнение.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес