Зареждане

Розенструик ще търси нокаут над Дос Сантос

Розенструик ще търси нокаут над Дос Сантос
Публикувано на: Август 13, 2020 в 09:26 ч
Този уикенд 32-годишния боец от Суринам, Жаирзиньо Розенструик се завръща в играта. "Bigi Boy" ще се бие с бившият шампион Жуниор дос Сантос в бойната карта на UFC 252 във Вегас. Розенструик е с рекорд 10-1 в ММА и през май загуби своята непобедена статистика. Той беше нокаутиран от Франсис Нгану за 20 секунди и това го отдалечи от неговата мечта, която е титлата в категорията.

Сега Розенструик има нов шанс да изгрее срещу бивш шампион в тежка категория и планира да спечели с нокаут. Ето какво каза Жаирзиньо преди битката този уикенд:

Исках да съм активен и веднага приех битката, след като я предложиха. Жуниор все още е опасен. Той е бивш шампион. Тази битка значи много за мен. За мен всяка битка е шампионска и важна за мен. Победата тук ще ме затвърди и приближи до титлата. Мечтата ми все още е жива. От дълги години следя дос Сантос. Знам, че той е опасен и може да се боксира. Той има всякакви умения. 

Работих по всичко в този лагер. Ще бъде добра битка, в която ще търся нокаут. Имах добър лагер и нямам търпение. Искам реванш с Нгану на 100%. Надявам се, че ще стане шампион и така втората битка ще е по-интересна. Първата свърши бързо и всеки може да бъде спипан с удар. Уважавам го, но искам реванш. Ще се готвя и времето ще дойде. 

Ще успее ли Розенструик да спечели ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес