Зареждане

Robert Whittaker: Искам да ви покажа, че съм на върха с причина

Robert Whittaker: Искам да ви покажа, че съм на върха с причина
Публикувано на: Юли 25, 2019 в 12:00 ч
Шампионът в средна категория Robert Whittaker не е много активен в клетката в последните години, защото направи две много тежки битки с Yoel Romero, а след тях го мъчат различни контузии. "Тhe Reaper" направи две битки с Romero и прекара с него 50 минути в клетката, като спечели с решение и двата двубоя, които станаха битки на вечерта.

По-рано тази година Robert трябваше да брани пояса срещу Gastelum, но в последния момент се оттегли, за да се оперира от херния. Сега той вече е здрав и ще се бие срещу временният шампион Israel Adesanya на UFC 243 през октомври в Австралия. Whittaker не е доволен от своето отсъствие и сега иска да се докаже отново пред феновете:


Чувствам се като боец, който се е оттеглил от спорта и всички го забравят след три седмици. Нямах възможност да се бия в последната година, но такава е природата на този спорт. Бях ядосан, но за съжаление така се случи. Сега обаче се чувствам страхотно, здрав съм и по-силен от всякога. 

Ще се завърна през октомври и ще покажа, че съм на върха с причина. За мен това е просто още една битка, но тя значи много за мен, защото имам недовършена работа в Мелбърн. Искам да вляза там и да дам на феновете шоуто, което толкова време чакат. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес