Зареждане

Рейес: UFC трябва да отнемат титлата от Джон Джоунс

Рейес: UFC трябва да отнемат титлата от Джон Джоунс
Публикувано на: Юли 17, 2020 в 05:00 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Доминик Рейес иска UFC да вземат титлата от Джон Джоунс, който е шампион в категорията. В началото на годината видяхме битка между двамата, която беше много оспорвана и стигна до решение, което беше в полза на Джоунс. Рейес загуби своя непобеден статут, но продължава да вярва, че е бил ограбен от съдиите.

Към днешна дата Джоунс е в лоши отношения с UFC и преди няколко седмици обяви, че овакантява титлата и няма да се бие в следващите години. От UFC продължават да го държат в ранглистата като шампион и все още не са му взели златото. Това трябвало да се промени, според Рейес, който твърди, че Джоунс е пенсия и трябва да му вземат титлата:


Ако Джон Джоунс не иска да се бие, то тогава той е приключил с играта. Той е приключил и трябва да му вземат титлата. Всичко е свършило, защото Джоунс е в пенсия. Той вече каза, че няма да се бие. Не знам каква е неговата цел. Може би иска да си създаде нови фенове. 

Той просто трябваше да приеме реванш с мен. Няма как да стои неактивен две години, а когато излъчим нов шампион да се върне и да каже, че той е безспорен шампион. Няма как да каже на този, който стане нов шампион, че трябва да се махне.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес