Зареждане

Randy Couture: Все още не съм гушнал букета

Randy Couture: Все още не съм гушнал букета
Публикувано на: Октомври 26, 2019 в 00:00 ч
Преди няколко дни легендарният шампион в две различни категории Randy Couture  претърпя инфаркт след своя тренировка. За щастие членът на Залата на славата на UFC е успял да разпознае симптомите в зародиш и веднага е потърсил медицинска помощ, което му е помогнало значително. Лекарите споделят, че той напълно ще се възстанови.

Всички бойци, фенове и хора от ММА обществото започнаха да се тревожат за него и в социалните мрежи заваляха добри пожелания и молитви за шампиона. Той вече е по-добре и реши да пусне изявление, с което да хвърли светлина за състоянието си:


Противно на последните слухове все още не съм гушнал букета. Жив съм и се чувствам добре. Специални благодарности на невероятния персонал в болница Cedars Sinai. Благодаря на всички, които се погрижиха за мен. Аз съм от онези хора, които имат гъста кръв и номинално висок холестерол. 

За съжаление, тези 2 фактора комбинирани създават хубав съсирек. За щастие лекарите успяха да оправят всичко. Благодаря на всички вас, че изразявате своята загриженост. 

Вашата любов и подкрепа означават много за мен и семейството ми. Живейте живота си докрай. Никога не знаеш кога ще вземеш последния си дъх!


В своята кариера Randy успя да запише 19 победи и 11 загуби. В своята последна битка той загуби с нокаут от Lyoto Machida през 2010 година.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес