Зареждане

Пьотр Ян: Сандхаген е достоен претендент

Пьотр Ян: Сандхаген е достоен претендент
Публикувано на: Септември 30, 2021 в 04:00 ч
Бившият шампион в категория петел Пьотр Ян не е доволен от това, че ще се бие за временна титла. 28-годишния руснак трябваше да мери сили с Алджамейн Стърлинг за безспорната титла на UFC 267, което ще се проведе след месец в Абу Даби.

За съжаление месец преди боя Стърлинг сподели, че не бил готов за дуел и се оттегли от битката. Така от UFC избраха Сандхаген за съперник на Ян и двамата ще се бият за временна титла. Кори беше в серия от 2 поредни победи с нокаут, но загуби с решение от Ти Джей Дилашоу в края на юли.

Много хора вярват, че Кори трябваше да спечели срещу Дилашоу, а не да губи с раздвоено решение. Почти сигурно Дилашоу щеше да се бие с Ян, но в момента той се възстановява след операция. Ето какво смята Ян за своя нов съперник:

Сандхаген е достоен претендент за титлата. Той е опасен и труден боец. Кори направи страхотна битка срещу Ти Джей Дилашоу. 

Да, той загуби битката, но Ти Джей се възстановява от операцията, така че на Кори беше даден шанс. 

Честно казано не съм доволен от шанса за титла. Ще бъде временна, но това е политиката на UFC и аз не се меся там. Радвам се, че мога да изляза и да си свърша работата. Много хора чакат битката ми. 

Вече не мисля за Стърлинг, защото е страхливец. Първо ще победя Сандхаген, а какво ще се случи след това, ще разберем по-късно.

Ще успее ли Ян да бие Сандхаген ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес