Зареждане

Пьотр Ян: Направих голяма грешка и си платих

Пьотр Ян: Направих голяма грешка и си платих
Публикувано на: Март 8, 2021 в 00:00 ч
Пьотр Ян призна, че е направил голяма грешка миналия уикенд в Лас Вегас. Той заложи титлата си в категория петел и успяваше да се справи с Алджамейн Стърлинг. Ян щеше да спечели с решение, но в края на 4-тия рунд вкара непозволен удар с коляно в главата на Стърлинг.

Явно под влияние на адреналина Ян не е разбрал, че Стърлинг е в позиция, в която не може да му вкарва коляно. Разбира се, този удар беше доста тежък, но Стърлинг малко преигра и стана обект на сериозна критика в социалните мрежи.

В крайна сметка той имаше пълното право да откаже да продължи битката и го направи. По този начин Алджамейн стана шампион, а от UFC вече планират реванш между двамата. В социалните мрежи Ян написа следното:

Не съм чул хора от моя щаб да ми казват да вкарам удара с коляно. Преди битката ми казаха, че трябва да гледам ръцете му да не са на земята. Не разбрах, че коляното му е на земята. 

Мислех си, че е вдигнато. Извинявам се и му пожелавам скорошно възстановяване. Не съм искал да вкарвам непозволен удар. Направих голяма грешка и си платих за нея. 

Малко по-късно Стърлинг пусна снимка, на която позира със златото, а Ян го скастри, че набързо се оправил след сътресението.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес