Зареждане

Перейра: Блахович е много по-труден опонент от Прохазка

Перейра: Блахович е много по-труден опонент от Прохазка
Публикувано на: Август 16, 2023 в 14:24 ч
Алекс Перейра обясни защо смята, че Иржи Прохазка няма да бъде толкова труден, колкото неотдавнашния му съперник Ян Блахович.

На UFC 291 Алекс Перейра се би с Ян Блахович в дебюта си в полутежка категория. Двубоят беше доста равностоен, но в крайна сметка бразилецът успя да измъкне победата от поляка. Сега до голяма степен се очаква той да се изправи срещу Иржи Прохазка в двубой за вакантната шампионска титла на UFC в полутежка категория.

Както вероятно можете да си представите, феновете на ММА по целия свят слюноотделят при идеята за този мач. В същата степен "Poatan" се радва на тази възможност:

"Винаги анализирам някои неща, когато помагам на някого - в този случай помагах на Глоувър", каза Перейра в преведено интервю с Лаерте Виана. "Така че вече съм го проучил. Но за разлика от когато Прохазка се би с Глоувър, сега има нещо различно - стратегията. Но в техния двубой видях някои неща и ще ви кажа, че това е труден бой.

Мисля, че - и някои хора няма да се съгласят - но мисля, че Ян е по-труден двубой, защото той има граплинг игра и това малко ме затруднява, прави ударите ми по-малко ефективни", каза Перейра. "Но мисля, че с Иржи ще бъде различно. Мисля, че той ще се бие на крака.

Не мисля, че той е от хората, които ще излязат да се борят. Всички казват, че всеки, който се бие с мен, ще иска да ме свали на земята. Той може да го направи, но аз все още не вярвам в това. Вярвам, че мачът е по-добър за мен, отколкото този срещу Ян."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес