Зареждане

Patricio Freire иска да се бие срещу Jose Aldo

Patricio Freire иска да се бие срещу Jose Aldo
Публикувано на: Ноември 13, 2018 в 14:04 ч
Настоящия шампион в категория перо на Bellator, Patricio Freire иска да се бие срещу легендарния бивш шампион в категория перо на UFC, Jose Aldo. Двамата са от Бразилия и в ММА средите Aldo е считан за най-добрият боец в историята на категория перо. Преди да загуби от Conor McGregor за 13 секунди, Aldo беше непобеден в UFC. Aldo има загуби в UFC само то McGregor и 2 от настоящия шампион Max Holloway, но въпреки това е легенда.

Patricio Freire държи титлата в категория перо на Bellator от миналата година, но той беше шампион в категорията и преди 4 години. Питбула ще се изправи срещу Emmanuel Sanchez на 15 ноември и ще защитава титлата си. Мечтата на Freire е да се изправи срещу легендата Jose Aldo, защото той е най-добрият в историята:


Jose Aldo е считан за един от най-добрите в историята и е защитавал титлата си години наред. Той също така беше непобеден доста години. Ако погледнете обаче статистиките ни ще видите, че са доста сходни. Смятам, че битка между мен и него ще бъда интересна. Двама бразилци един срещу друг. Възхищавам се на неговата работа. Той е скромно момче.

В миналото съм имал възможности на няколко пъти да си поговоря с него. Той не е показвал неуважение към мен. Аз също нямам причина да го правя и точно обратното показа уважение, както и аз. Мисля, че двамата сме професионалисти и ММА света ще бъде радостен, ако битката между нас се случи.


Искате ли битка между двамата бразилци Patricio Freire и  Jose Aldo ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес