Зареждане

Paige VanZant: Инстаграм ми плаща повече от UFC

Paige VanZant: Инстаграм ми плаща повече от UFC
Публикувано на: Август 27, 2019 в 07:00 ч
Качил: DoloR 
Paige VanZant не е доволна от заплатата, която взима в UFC. Състезателката в категория муха е с рекорд 8-4 в ММА, от които 5-3 са в UFC. Тя успя да прекъсне серията си от 2 поредни загуби, след като през януари победи със събмишън Rachael Ostovich. VanZant има само една оставаща битка от своя договор с UFC и няма намерение да подписа нов договор с тях.

Paige иска да стане свободен агент, за да види какво ще й предложат другите организации. "12 Gauge" имаше проблеми с контузия, но сега вече може да тренира и скоро ще се върне в клетката, за да изпълни своя договор. Тя споделя, че печели повече пари в Инстаграм, отколкото в UFC и иска да види колко струва в очите на другите организации:


Правя повече пари докато си стоя у дома и споделям снимки в Инстаграм, отколкото правя след битка в клетката. Последния път UFC ми казаха, че не могат да ми платят повече пари от тези, които зимат жените, които са шампионки. Защо трябва да ме сравняват с другите ? 

Всички трябва да правим повече пари. Искам значително увеличение на заплатата. Постигам доста извън UFC, както и в клетката. Имам цели 5 победи в организацията, от които 4 са с приключване. Била съм в главна битка два пъти. Мисля, че човек като мен с такива постижения трябва да взима повече пари. 


В своята последна битка през януари Paige изкара $91,000, от които $43,000 да се яви и $43,000 да победи. Останалите $5,000 бяха седмичен бонус от организацията. В своята кариера в UFC тя е заработила $474,500 за 8-те си битки, което наистина е доста малко, защото има бойци, които взимат много повече и то само за 1 битка.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес