Зареждане

Официално: Daniel Cormier и Derrick Lewis оглавиха UFC 230

Официално: Daniel Cormier и Derrick Lewis оглавиха UFC 230
Публикувано на: Октомври 10, 2018 в 16:02 ч
Наскоро от UFC обявиха, че събитието, което ще се проведе в Медисън Скуеър Гардън, ще бъде оглавено от Valentina Shevchenko и Sijara Eubanks за титлата в категория муха доста фенове останаха разочаровани. От организацията решиха да послушат феновете и потърсиха нова битка, която да оглави събитието. Днес стана ясно, че шампиона в две категории Daniel Cormier ще защитава титлата си в тежка категория срещу Derrick Lewis в главната битка на UFC 230 на 3-ти ноември.

Машината за нокаути Derrick Lewis преди няколко дни успя да шокира Alexander Volkov с нокаут в последните секунди на битка, която губеше. Той навлезе в серия от 3 поредни победи и сподели, че не е готов за шампионска битка, но ако парите си струват е навит.

Daniel Cormier очакваше битка с Brock Lesnar в началото на следващата година, но явно е решил, че чакането е прекалено дълго и иска да изтиска максимума, защото през март догодина се оттегля от ММА. За последно той нокаутира Stipe Miocic през юли и стана шампион в тежка категория, а преди това защити титлата си в полутежка категория с нокаут над Volkan Oezdemir.




Доволни ли сте от новата битка и кой ще победи ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес