Зареждане

Nick Newell: Победата в първата битка за Bellator е задължителна

Nick Newell: Победата в първата битка за Bellator е задължителна
Публикувано на: Август 5, 2019 в 18:00 ч
Nick Newell получи това, което искаше и ще се бие срещу Corey Browning на събитието Bellator 225, което ще се проведе на 24-ти август в Кънектикът. Newell е роден с вродена ампутация ня едната ръка, но това не му пречи да стане шампион в лека категория и да запише 15 победи и 2 загуби при професионалистите в ММА.

Миналата година той взе участие в Contender Series на Dana White и загуби с решение от Alex Munoz, което уби мечтата му за шанс в UFC. Сега той има пред себе си нов златен шанс да изгрее в Bellator, които подписаха с него за 1 битка и Nick няма право на грешка:


Поисках от Bеllator договор само за 1 битка, за да мога първо да се докажа пред тях. За мен това е пробен период при тях и плана е да се докажа срещу боец, който е с рекорд 2-0 в организацията. Искам да им покажа, че съм сериозен и добър боец, а след това да подпишем дългосрочна сделка. Ще им покажа, че съм истински. Аз ще вляза в битката за победа. 

Оценявам това, което Bellator направиха за мен и не е приемливо да ми сритат задника. За мен има само един възможен изход и това е победата. Те подписаха с мен, но това не означава, че съм голяма работа. Не съм задоволен от това, защото първо трябва да победя и чак тогава ще се радвам. Скъсвам си задника от работа, защото не искам да загубя. Във всяка една секунда ще бъда активен и ще търся победата. Отказвам да загубя. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес