Зареждане

Нейт Диас се сби с охраната в дискотека

Нейт Диас се сби с охраната в дискотека
Публикувано на: Септември 6, 2024 в 08:09 ч
След като в края на миналата година ошамари  имитатор на Логан Пол, бившият безспорен претендент за титлата в лека категория и звезда на UFC Нейт Диас отново попадна в заглавията на медиите, след като се появиха кадри, на които ветеранът от Стоктън участва във физическа саморазправа с охранител. 

Диас, бивш претендент за титлата в лека категория и претендент за титлата в полусредна категория на промоцията, се завърна към бойните спортове по-рано тази година в родната си Калифорния - побеждавайки бившия си враг от Октагона Хорхе Масвидал във второто си излизане на боксовия ринг.

За последно в UFC през 2022 г. победителят в "The Ultimate Fighter" Нейт Диас постигна впечатляваща победа в четвъртия рунд с гилотинно задушаване над бившия временен носител на златото в лека категория Тони Фъргюсън в импровизирания им двубой в полусредна категория на UFC 279. 

Нейт Диас участва в поредното сбиване с охрана

Подготвяйки се за потенциално завръщане в UFC през следващата година, тази седмица Нейт Диас беше заснет в социалните медии да участва във физическа конфронтация с охрана в заведение.


Освен за потенциално завръщане в UFC, за да направи лебедова песен в ръководената от Дана Уайт промоция, Диас беше приветстван и като потенциален опонент на друг бивш носител на временното злато, Дъстин Поарие, който заяви, че би бил отворен за уреждане на дългогодишната им вражда на ринга. 

"С удоволствие бих се боксирал", заяви Дъстин Поарие. "Това би било забавно и вълнуващо. ... Просто смяна на скоростта, различен тренировъчен лагер, просто нещо различно. От доста време се занимавам с ММА. Все още обичам тренировъчните лагери и обичам да се бия, но ако премина към чисто боксов спорт, целият тренировъчен лагер ще бъде много по-малко натоварващ за тялото ми. Без борба, без жиу-жицу, тичане, плуване, това е забавно."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес