Зареждане

Nate Diaz: Няма нужда да се бия повече след UFC 244

Nate Diaz: Няма нужда да се бия повече след UFC 244
Публикувано на: Ноември 1, 2019 в 08:25 ч
34-годишният Nate Diaz влиза в клетката този уикенд, за да проведе най-голямата битка в кариерата си. Той ще се бие в главната битка на UFC 244 срещу Jorge Masvidal в битка за титлата, която ще определи кой е най-лошото копеле в ММА. Diaz е с рекорд 20-11 в ММА и се състезава в клетката вече над 15 години.

Той беше аут от битките цели 3 години, но през август се завърна и победи с решение Anthony Pettis. Очаква се той да изкара много големи пари от битката този уикенд и в интервю пред медиите сподели, че няма нужда повече от битки след този уикенд:


Няма да има нужда да се бия повече след UFC 244. От доста време нямам нужда от битките. Какво ще правя след тях ? Имам си други най-различни занимания, но все пак не харесвам това да съм извън клетката. Може да си взема доживотна почивка или да се завърнa, но само ако всичко е точно. 

Проблемите с UFC в миналото се дължат на това, че не се отнасят точно с мен. В тази игра съм от доста време и съм си правил нещата, без значение от изхода им. Ще се завърна по-силен за следващата ми битка. 
 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес