Зареждане

Michael Bisping: McGregor се моли Poirier да победи Khabib

Michael Bisping: McGregor се моли Poirier да победи Khabib
Публикувано на: Август 2, 2019 в 08:19 ч
Michael Bisping вярва, че бившият шампион в лека категория Conor McGregor ще следи с голям интерес UFC 242, където в главната битка безспорният шампион Khabib Nurmagomedov ще се бия срещу временният Dustin Poirier. McGregor е споделял клетката и с двамата бойци, като миналата година загуби от Khabib, а преди няколко години нокаутира Poirier за по-малко от 2 минути. Bisping смята, че McGregor се моли Poirier да детронира Khabib, за да получи нов шанс за титлата в лека категория:


McGregor най-вероятно се надява и се моли Poirier да победи Khabib в Абу Даби. Ако това се случи, то ние знаем, че преди години Conor записа голяма победа над Dustin. Тогава той го направи с лекота. McGregor се справи набързо с Poirier и е възможно да има втора битка, ако Dustin победи. 

Не виждам как McGregor ще получи реванш с Khabib, но определено има шанс за реваншс Poirier. Мисля, че UFC искат да направя реванш между Khabib и McGregor, защото изкараха много пари в първата битка, а втората ще искара още повече. Conor трябва да спечели битка, ако иска да получи реванш. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес