Зареждане

Масивидал залага на Диаз в UFC 266: Роби не е същия боец вече

Масивидал залага на Диаз в UFC 266: Роби не е същия боец вече
Публикувано на: Септември 15, 2021 в 15:00 ч
Хорхе Масвидал е прекарал доста време с Роби Лоулър и се съмнява, че той ще успее да удържи атаките на Ник Диаз в UFC 266.

Масвидал, който е на 6-то място в полусредната категория, се точи за евентуален двубой с Диаз. Затова и ще гледа с интерес втората му битка срещу Лоулър, която ще се проведе на 25-ти септември.

"Много съм заинтересован от изхода на тази среща, разбира се. Обичам Роби Лоулър. Бяхме съотборници за 4 години. Той е един от най-добрите в спорта. В стойка е страховит. Невероятен боец. Не мисля обаче, че той е същия боец, който беше преди 4 години. Не съм виждал Ник Диаз в битка от 8 години, така че не знам какво може да стане," сподели Масвидал."

"Не знам дали Ник е най-добрата си форма. 8 години е голяма пауза. Но и Роби не изглежда много добре. Това е труден за прогнозиране двубой, но ако трябва да си заложа парите, бих го направил по-скоро за Диаз."

Диаз (26-9) спечели първата си битка с Лоулър с нокаут.


В главното събитие на UFC 266 ще видим шампиона в категория перо Алекс Волкановски срещу Браян Орттега.

Освен тях и шампионката при жените в категория муха Валентина Шевченко ще защитава титлата си срещу Лорън Мърфи. С прогнозата си на тази среща може да спечелите зверски награди с MMA.BG 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес