Зареждане

Марлон Мораеш се подлага на операция на рамото

Марлон Мораеш се подлага на операция на рамото
Публикувано на: Януари 12, 2021 в 06:07 ч
Бившият претендент за титлата в категория петел Марлон Мораеш ще се подложи на операция. 32-годишния бразилец сподели, че има проблем с рамото от доста време, а сега било точен момент за почивка и възстановяване.

"Magic" навлезе в серия от 2 поредни загуби с нокаут и печели само 1 от последните си 4 битки в UFC. В края на 2020 година той беше нокаутиран от Сандхаген, а след това и от Фонт.

Марлон е бивш шампион на WSOF и приключва 16 от битките си. Той започна обещаващо в UFC и стигна до бой титлата, но загуби от Хенри Сехудо. Мораеш планира да се възстанови физически, а след това отново да атакува върха. Ето какво сподели той пред MMAFighting:

Ще направя малка операция на дясното рамо. Това е нещо, което ми пречи от доста време. Ще се възползвам от това време, за да се възстановя и да се завърна на 100 %. Вярвам, че ще има около осем седмици възстановяване. Време е да поправим това, да имаме точното време за възстановяване. 

Да направим синхрон на психиката с физиката. Моята душа си е същата и никога няма да откажа предизвикателство. Сега е време да почина след тежките тренировки и да започна от начало. Ще започна от начало с добра психика и физика. 

Ще се завърнем с всичко. Миналата година ми беше първа без победа, откакто се преместих в САЩ. Загубих два пъти, но сега е време да се изправя. Направих това веднъж и ще го повторя.

Ще успее ли Мораеш да се завърне към победите ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес