Зареждане

Манел Капе обещава шедьовър срещу Мохамед Мокаев

Манел Капе обещава шедьовър срещу Мохамед Мокаев
Публикувано на: Май 25, 2024 в 08:00 ч
Манел Капе, обещава страхотно представяне в битката срещу Мохамед Мокаев на UFC 304 в Англия през юли.

Събитието UFC 304 в Манчестър е пълно с интересни мачове на високо ниво. Не по-различно ще бъде и сблъсъкът между номер 6 и 7 в ранглистата на категория муха. Местната звезда Мохамед Мокаев ще се изправи срещу опасен боец в лицето на Капе. 23-годишният Мокаев е непобеден с рекорд от 12-0, 1 NC, докато Kaпе е в серия от четири победи в UFC, включително два нокаута.

Капе, в интервю за Grind City Media, изрази убеждението си, че победата над Мокаев ще го постави в позицията на претендент за шампионския пояс на Алешандре Пантожа. Манел е уверен в победата си и обещава да е шедьовър:

"Друг кандидат няма. Амир Албази имаше смисъл, но той е контузен. Мокаев е най-младият боец. Той вдигна много шум, има поредица от шест победи. Трябваше да се намери някой за тази битка и това съм аз. Ще си свърша работата. Ще правя каквото трябва и никога няма да отегчавам никого. Всичко, което правя, ще бъде шедьовър. Всичко, което правя е уникално. 

Всичко, което правя е перфектно. Не се фокусирам върху борбата. Не се фокусирам върху силата му на земята. Колко бойци сте виждали, които да ме събарят ? Дори Пантожа, шампионът, когато се би с мен, не можа да ме свали. Мислите ли, че Мокаев ще ме свали ? Ако ме свали, то тогава аз ще му откъсна ръката.", сподели Капе.

Каква е вашата прогноза за тази битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес