Зареждане

Макгрегър не се връща заради парите - очаква битка със Серони

Макгрегър не се връща заради парите - очаква битка със Серони
Публикувано на: Ноември 19, 2019 в 14:05 ч
Мениджърът на Конър Макгрегър сподели, че бойният атлет не се връща в UFC заради парите и предполагаемият двубой с Доналд "Cowboy" Серони вероятно ще се случи.

Дългоочакваното завръщане на ирландеца в UFC е насрочено за 18-ти януари. Очаква се бившият шампион да се бие с Доналд Серони, но все още няма нищо потвърдено.

Мениждърът Оди Атар обаче сподели, че преговорите са обещаващи.

"Бих казал, че напредваме с преговорите. Срещнахме се с неговия отбор и поддържаме добра комуникация. Надявам се да можем да обявим битката в близките седмици."
 

Самият Макгрегър беше споделил преди време, че иска да се бие 3 пъти през 2020-та. Атар подкрепи желанието на своя боец и заяви, че то не идва от нуждата от още пари, а по-скоро "The Notorious" иска да бъде активен и да докаже, че е най-добрия.

"Вижте в периода, в който печелеше битки - тогава той се биеше често. Не се биеше по веднъж в годината, биеше се по-често и беше активен.

Вече не му се налага да се бие за пари. Той се стреми към величие и си мечтае за неща, които никой друг не би постигнал. И сега той отново прави точно това."

Макгрегър не е стъпвал в Октагона, откакто бе победен от настоящия шампион в леката категория, Хабиб Нурмагомедов през октомври 2018-та.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес