Зареждане

Mackenzie Dern очаква победа със събмишън в UFC 224

Mackenzie Dern очаква победа със събмишън в UFC 224
Публикувано на: Март 26, 2018 в 10:31 ч

С успешния си дебют в UFC 222, Mackenzie Dern доказа, че е способна да се състезава с най-добрите в спорта - тогава тя надви Ashley Yoder, въпреки че демонстрира някои недостатъци в стойка.

Dern е готова да се завърне в клетката за UFC 224, което ще се проведе на 12-ти май в Рио, за да се изправи срещу Amanda Cooper.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.

В наскорошно интервю Dern сподели, че най-вероятно ще се опита да не се бие много в стойка и че очаква да дари бразилската публика с победа чрез събмишън.

"Знам, че има две загуби със събмишън, а и знам способностите на предните ѝ опонентки - по-добра съм от тях в това отношение. Затова и смятам, че ще я надвия именно така. Целта ми ще бъде да не се бия особено много в стойка. Искам да покажа истинското бразилско джиуджицу и да я победя със събмишън. На това залагам."

Заради успешното си минало в граплинга, 24-годишната Dern, която вече има 6 победи и нито една загуба в ММА, бива считана за една от надеждите на UFC.

Cooper, от своя страна, в ММА кариерата си има 3 победи и 3 загуби, като последно отбеляза победа чрез ТКО срещу Angela Magana в UFC 218. В UFC рекордът ѝ е 2-2.

UFC 224 се очаква да бъде предвождано от двубой в категория петел между шампионката Amanda Nunes и Raquel Pennington.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес