Зареждане

Крис Сайборг: Аманда Нунеш никога не е била най-добрата

Крис Сайборг: Аманда Нунеш никога не е била най-добрата
Публикувано на: Декември 28, 2023 в 02:00 ч
Крис Сайборг не е съгласна с това Аманда Нунеш да бъде наричана най-добрата ММА състезателка на всички времена.

В края на 2018 година двете споделиха клетката в UFC. За голяма изненада на всички, този двубой не надхвърли първия рунд, нито дори първата му минута. Нунеш прегази Сайборг за 51 секунди и спечели титлата в категория перо. Това я направи двойна шампионка. Това беше моментът, в който Аманда започна да бъде определяна като най-добрата ММА състезателка на всички времена.

Сайборг, която се отличаваше в кариерата си и печелеше навсякъде с изключение на тази загуба, все още не може да превъзмогне загубата и до днес. Особено когато знае, че не е имало реванш и никога няма да бъде на дневен ред. Освен това тя не се страхува да изрази емоционално зареденото си мнение публично.

„За да бъде ясно, Аманда Нунеш никога не е била и никога няма да бъде най-добрата. Да, загубих от нея, но това се случва понякога. Понякога просто не спиш добре, нямаш ден, но все пак това беше единствената ми загуба. Колко загуби има тя в сравнение с мен ? Толкова много. 

Нейните постижения не са толкова големи, че да може да се смята за най-добрата. Историята на ММА не е само една битка. Вижте колко време се бия, колко победи имам и къде и срещу кого съм ги събралa. Не мисля, че моите постижения могат да се сравняват с тези на Нунеш. 

Да не говорим, че Аманда ми отказа реванш в UFC, което също говори. Сега, за съжаление, този реванш няма да се случи, защото тя се пенсионира. Дейна Уайт не може да си позволи да ми плаща. Както знаете, той не обича да плаща на бойците.“, каза бразилката.

Към днешна дата Сайборг е шампионка на Bellator и има 5 защити на титлата.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес