Зареждане

Коста: Повече няма да се бия пиян срещу Израел Адесаня

Коста: Повече няма да се бия пиян срещу Израел Адесаня
Публикувано на: Август 15, 2021 в 06:20 ч
Пауло Коста твърди, че отново ще се бие с Израел Адесаня, но във втората битка вече няма да е пиян. В края на миналата година 30-годишния бразилец беше непобеден и получи шанс за титлата. Той сподели клетката с Израел Адесаня в Абу Даби и изобщо не приличаше на себе си.

Коста беше трагичен и не успя да направи нищо в срещата. Той беше доминиран и загуби с нокаут във втория рунд. Така Пауло се раздели със своя непобеден статут и шанса да стане шампион.

Мина почти година от тази загуба и сега бразилеца чака битка с Марвин Ветори в края на октомври. Коста все още твърди, че бил пиян в битката с Адесаня и бил на бутилка вино.

Той вече си е научил урока и сподели, че повече няма да се бие пиян:

Беше ми трудно да сваля килограмите. Проблемът беше, че битката в Абу Даби е сутринта, а не вечерта. По този начин получаваш допълнителна вечер за възстановяване. Свалих килограмите и се възстановявах много добре. Аз тренирах здраво и бях убеден, че съм тренирал здраво. 

Тренирах повече отколкото трябва след свалянето на килограмите. Мисля, че това създаде проблеми в тялото ми. Имах много спазми и не успявах да заспя. Реших, че ще се бия и няма да се оттегля. Опитах да заспя, но не се получаваше. Опитах мелатонин, но не се получи. 

Пиех по чаша вино тогава, когато се чувствах стресиран. Беше твърде късно и отчаяно исках да спя. Не трябва да пиеш, ако ще шофираш и ще се биеш. Можех да се оттегля, но не исках. Бях уверен, че мога да го бия дори на бутилка вино. Адесаня обаче ме победи. Ще се бием отново, но този път ще съм трезвен.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес