Зареждане

Конър Макгрегър се цели в златото в лека и полусредна категория

Конър Макгрегър се цели в златото в лека и полусредна категория
Публикувано на: Януари 4, 2020 в 07:00 ч
Бившият двоен шампион Конър Макгрегър се завръща в клетката на 18-ти януари във Вегас, за да се бие с Доналд Серони в полусредна категория. Биткaта между тях ще бъде главна за UFC 246 и феновете нямат търпение да видят завръщането на техния любимец. Голямата звезда на UFC идва след разочароваща загуба от Хабиб Нурмагомедов и изгаря от желание да припомни на всички, че все още е сред най-добрите.

"The Notorious" даде интервю за TheMacLife и поговори за предстоящата си среща, както и за бъдещите си планове. Звездата сподели, че ще преследва титлата в лека категория, както и тази в полусредна. Ето какво още каза Макгрегър за плановете си през новата година:


Двамата със Серони имаме история от дълго време. Казах, че ще се бия с него и ако погледнете в историята, то той е един от първите, които ме предизвикваха. Той е първи в списъка, а след това ще спипам и другите. Избрах битката да е в полусредна категория, защото такова е теглото ми в момента. Имах солиден лагер на тези килограми. 

Битката за титлата в лека категория е през април и ще бъда готов да се включа, ако нещо се случи. Серони е страхотен боец с много рекорди. Това ще бъде първата битка от този сезон. Сега не трябва да се тревожа за сваляне на килограми и съм много добре подготвен. Мисля, че битката между Масвидал и Диаз не беше решена и бяхме ограбени от четвърти и пети рунд. 

Нещата с тази титла не са решени. Хареса ми Камару Усман и Ковингтън. Готов съм за битка с всеки в полусредна категория. Когато аз съм отдаден, то тогава чувствам, че тези хора не са на моето ниво. Нямам търпение да се върна и да покажа моите умения на хората. Готов съм за всеки и по всяко време. Това е началото на моя нов сезон през 2020 година. 

Завърнах се към старото си аз и не ми пука кой е моя опонент. Не се интересувам от политиките и съм фокусиран само върху себе си. Готов съм за битка. Сега ще преследвам титлите в лека и полусредна категория. Гейджи също е в моя списък. Може би ще се бия с него в моята следваща среща. Той е забавно момче и без съмнение е в моя списък. 

Може да се бия с него веднага след битката със Серони. Хабиб не иска да се бие с мен. Той трепери и не го иска. Подушвам ла*на и страх от негова страна. Всички искаме тази битка и той няма да се скрие от мен. Нямам търпение да се сбием отново. Мисля, че в първия рунд го победих, а след това заради този негов удар той взе втория рунд. 

Какво се случи след това ? Аз спечелих третия рунд и дори печелих размените в началото на четвъртия рунд. Всичко това дойде след един тренировъчен лагер, в който показах неуважение към моя екип. Не бях отдаден в този лагер. В крайна сметка аз вкарах последния удар на неговия брат. 

Нещата между нас са далеч от свършени. В края на годината ще съм на върха, където съм и в момента. Това е един бизнес, в който много бързо те забравят. Ще развълнувам феновете си. Ще напомня на всички кой съм аз и ще продължа да се изкачвам. Завърнах се!




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес