Зареждане

Конър Макгрегър: Счупеното кутре е много болезнено

Конър Макгрегър: Счупеното кутре е много болезнено
Публикувано на: Юни 24, 2024 в 02:00 ч
Преди три седмици Конър Макгрегър счупи пръста на крака си и сега няма търпение да се върне в октагона.

Ирландецът разкрива, че използва терапия със стволови клетки, за да излекува нараняването. Въпреки че тази терапия направи чудеса за рамото му, счупеният пръст на крака не зараства толкова бързо, колкото би искал звездата на UFC. През уикенда "The Notorious" беше на Bellator Champions Series в Дъблин, за да помага на своя съотборник Шиниъд Кавана.

Зад кулисите Макгрегър каза пред Severe MMA, че пръстът на крака му все още създава проблеми въпреки терапията със стволови клетки. Макгрегър трябваше да се завърне на UFC 303 този уикенд, но се оттегли заради счупеното кутре. Сега той се опитва да се възстанови, но кутрето му създава проблеми:

„Просто се адаптираме. Всичко се движи. Чувствам се добре. Контузията е досадна. Боли. Няма да лъжа. Много, много е болезнено. Вероятно дори повече от крака ми и това е истината. Кракът ми беше увит, просто беше болезнено, но пръста е част от тренировката ми.", каза Макгрегър.

Макгрегър, който все още носи чехли, за да облекчи болката от движението, се стреми към завръщане някъде в рамките на два до три месеца. Нито UFC, нито главният изпълнителен директор Дейна Уайт са казали нещо за своите очаквания или планове за това завръщане.

„Използвахме терапия със стволови клетки. Тя подейства на рамото ми, но пръстът на крака е малко по-различен. Целя се в завръщане през август-септември.. Бих се радвал да е тогава. Сега съм в режим на възстановяване.“, каза Макгрегър.

Все пак Макгрегър вярва, че е взел правилното решение да се оттегли от двубоя, особено след като за последно се би през 2021 г., когато счупи крака си в битка срещу Дъстин Порие.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес