Зареждане

Khabib Nurmagomedov с плашещо силно завръщане - доминира над Barboza

Khabib Nurmagomedov с плашещо силно завръщане - доминира над Barboza
Публикувано на: Декември 31, 2017 в 09:50 ч

UFC проведоха последното си състезание на 2017-та година снощи в Лас Вегас.

В UFC 219 подглавната битка бе дългоочакваното завръщане на боеца в леката категория Khabib Nurmagomedov, който се изправи срещу опасния Edson Braboza.

"The Eagle" започна първия рунд с опит за тейкдаун, с който притисна Braboza към клетката. Barboza обаче успя да се измъкне, но при втория опит вече беше съборен. Там Nurmagomedov контролираше напълно противника си, обсипвайки го с удари.
 

 
Във втория рунд Braboza излезе за отмъщение. Боецът започна със серия от прави удари, но Nurmagomedov бързо обърна битката в своя полза, притискайки Barboza към клетката. Той отново успя да се измъкне и да се върне в центъра на Октагона, но лицето му показа резултатите от ударите на руснака, а и отново бе повален на земята.

Braboza излезе в третия рунд отново на бързи обороти, но отново бе притиснат към клетката.

Вижте също: Резултати от UFC 219

Nurmagomedov отново свали опонента си на тепиха и пак го обсипа с граунд енд паунд. Braboza по чудо успя да се изправи и влезе в жестока размяна на удари точно в края на битката.

Срещата им стигна до съдийско решение, което бе дадено в полза на Nurmagomedov, който пък каза, че не иска двубой с Conor McGregor, а с Tony Ferguson.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес