Зареждане

Кевин Холанд: Съпругата на Гари го отрови, за да отпадне от UFC 296

Кевин Холанд: Съпругата на Гари го отрови, за да отпадне от UFC 296
Публикувано на: Декември 16, 2023 в 05:00 ч
Преди UFC 296, ирландският боец в полусредна категория Иан Гари беше принуден да се оттегли от битката си срещу Висенте Луке поради пневмония.

Това развитие доведе до поредица от противоречиви събития в общността на UFC. Кевин Холанд, известен боец на UFC, направи сериозни обвинения в социалните мрежи. В Twitter Холанд предположи, че Лейла Анна-Лий, съпругата на Гари, е замесена в оттеглянето му, намеквайки, че тя е "отровила" Гари.

Тези обвинения предизвикаха шум предвид тяхната сериозност и личен характер. В допълнение към противоречивите си коментари, Холанд предложи себе си като заместник, за да се бие с Луке на UFC 296. Това предложение показа желанието на Холанд да се бие в кратък срок с Луке, но UFC не се съгласиха.

"Тя харчи неговите пари още преди да ги е изкарал. Тя му даде отровена храна, за да го извади от битката. Сега Гари ще бъде тъжен и наистина ще мисли, че има нужда от нея.", написа Холанд в социалните мрежи

Тези твърдения доведоха до допълнителен дебат за ролята на партньорите в кариерата на професионалните спортисти. Докато някои смятат обвиненията на Холанд за неоснователни, има други, които виждат ситуацията като отражение на интензивния и понякога личен характер на спорта.

В последните седмици Гари стана обект на критики и подигравки заради съпругата си. Мнозина го обвиняват, че е мъж под чехъл.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес