Зареждане

Kamaru Usman: Ще занеса титлата си в Белият дом при Donald Trump

Kamaru Usman: Ще занеса титлата си в Белият дом при Donald Trump
Публикувано на: Август 19, 2018 в 07:53 ч
Colby Covington стана временен шампион в полусредна категория и занесе титлата в Белият дом при Donald Trump. Сега друг боец от полусредна категория Kamaru Usman иска да направи същото и вярва, че след UFC 228 той ще е шампион, въпреки че не участва в събитието, а чака да се включи като смята. Usman е на 100% сигурен, че някой ще се оттегли и той ще се бие, след което отива при Donald:

Знам какво ще се случи на 8 септември. След като стана световен шампион, ще направим Америка велика отново. Да, точно това казах, ще направим Америка велика отново. Ще занеса титлата си в Белият дом! Ще я занеса там и ще я сложа на бюрото на Donald Trump, след това ще го попитам "Какво имаш предвид с това Да направим Америка Велика отново" ?

Чухте ме няма да съм като фалшивия Covington. Искам да знам значението на това "Да направим Америка велика отново", защото аз съм легален емигрант и искам да знам. Аз искам Америка да е велика отново. След срещата с Donald може да се срещна и с Obama. Искам всички да стискате палци и да се молите на Бог за мен.

Ще се изпълнят ли плановете на Kamaru Usman ? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес