Зареждане

Juan Adams се извини за изцепката си след загубата от Hardy

Juan Adams се извини за изцепката си след загубата от Hardy
Публикувано на: Юли 22, 2019 в 07:50 ч
Juan Adams изговори доста обиди и закани по адрес на Greg Hardy и беше уверен, че ще го победи, но друго се случи в клетката. Hardy и Adams размениха джабове, които накараха Juan да потърси събаряне, но това беше грешка, която му струваше скъпо и той загуби с нокаут, след като Hardy му вкара множество удари в главата, на които Adams не отговори.

Битката между двамата продължи само 45 секунди и Adams веднага започна да спори с рефера, защото вярваше, че битката е спряна по-рано. Juan беше бесен и не дочака да обявят резултата. Той веднага си тръгна от клетката и на излизане от нея хвърли своя протектор в публиката. "The Kraken" реши да се извини и отдаде действията си на емоциите:


Извинявам се на феновете и на UFC за начина, по който реагирах след битката. Отдадох се на емоциите и действах по ужасен начин. Извинявам се на всички, които бяха в залата и на тези, които гледаха в домовете си. Поех няколко удари в главата и се отдадох на момента. 

Извинявам се, че не успях да си спазя думата. Всичко, което мога да направя е да се докажа отново, ако ми се даде шанс. Готов съм за това, което следва и още следващата седмица започвам тренировки.


Adams нямаше загуба в UFC и беше в серия от 5 поредни победи с нокаут, но през май тази година загуби от Arjan Bhullar и сега от Hardy, с което навлезе в серия от 2 поредни загуби. Все още не е ясно дали от UFC ще продължат да разчитат на него след тази изцепка.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес