Зареждане

Jose Aldo приема битката с Michael Johnson, но на UFC Fortaleza

Jose Aldo приема битката с Michael Johnson, но на UFC Fortaleza
Публикувано на: Декември 6, 2018 в 13:39 ч
Вчера Michael Johnson изяви желание да се бие срещу Jose Aldo, който трябваше да се бие срещу Cub Swanson през януари, но Swanson иска повече време и се отказа. Днес мениджъра на Aldo споделя, че той е готов да се бие срещу Michael Johnson, но на събитието UFC Fortaleza, което се провежда на 2-ри февруари в Бразилия:Приехме битката с Michael Johnson. За нас това е интересна битка и мисля, че ще е интересна за феновете. И двамата са страйкъри и ще бъде като битката с Jeremy Stephens. Ние не искаме да избираме нашите опоненти, но Aldo има три останали битки и иска те да са големи. Не искаме да се бием с борци, които искат да се борят в скучни битки. 

Ние избираме най-добрите битки, които ще са вълнуващи, без значение от развоя на нещата. Искам Aldo да се бие в оставащите си битки в категория перо, защото искам той да завърши договора си с мач за титлата. Това е истината и чакаме UFC. 


Ето и мнението на Jose Aldo:Не искам да говоря за битки преди да сме подписали договора, защото всичко може да се случи, но вие вече се споразумяхме. Тренирах за Cub, но той се отказа и аз не смятам да го чакам толкова дълго. Искам да се бия на събитието в Бразилия през февруари. Искам да се бия 3 пъти през новата година.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес