Зареждане

Javier Mendez: Cain Velasquez е здрав и иска да се бие

Javier Mendez: Cain Velasquez е здрав и иска да се бие
Публикувано на: Септември 4, 2018 в 11:38 ч
Бившият шампион в тежка категория на UFC, Cain Velasquez е неактивен от 2 години, защото лекуваше контузия на гърба. През тези две години Cain намекна, че иска да се пробва в WWE и дори тренира в тяхната зала и ходеше на събитията им.

За последно Cain се би през 2016 и нокаутира Travis Browne в първия рунд. Той трябваше да се бие срещу Fabricio Werdum в началото на 2017, но сподели, че изпитва болки в гърба и от Атлетическата комисия не му позволиха да се бие. Тази неактивност на Velasquez, доведе то премахването му от ранглистата на UFC, но неговия треньор Javier Mendez споделя, че Cain e готов и иска да се бие:

Cain няма да ходи в WWE, защото той иска да се бие в UFC и е просто въпрос на време. Cain е здрав вече една година и иска да се бие, но неговия мениджър трябва да му уреди битка. В момента чакаме неговия мениджър и UFC да му намерят опонент и той не се е оттеглил от спорта по никакъв начин.

Той никога не е казвал, че ще се оттегля и просто чака да направят сделка, която да има смисъл. Той беше до Daniel Cormier и му помагаше през цялото време. Той идва често в залата и прекарва доста време с неговия син и с жена си. Той винаги е държал на семейството си и иска да прекарва много време с тях.

Дано сте разбрали, че той много разчита на семейството и на връзката с тях и ако от UFC не му предлагат битка, то той тренира по-рядко и прекарва повече време със семейството си. Той винаги е бил такъв човек. Cain все още има интерес за ММА и ще се състезава, когато от UFC му предложат сделка.


За последните 5 години Cain се е бил само 4 пъти и според мнозина неговите контузии му попречиха да покаже пълния си потенциал в октагона.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес