Зареждане

Jared Cannonier иска да се бие с Yoel Romero

Jared Cannonier иска да се бие с Yoel Romero
Публикувано на: Октомври 8, 2019 в 09:11 ч
Jared Cannonier продължи да грее в средна категория, след като миналия месец записа 3-та голяма победа с нокаут. Той успя да се справи с Jack Hermansson за по-малко от 6 минути и победата го изстреля в топ 5 на категорията. Миналия уикенд средна категория се сдоби с нов шампион, след като Israel Adesanya нокаутира Robert Whittaker и така нещата се раздвижиха.

В момента Paulo Costa е единствен пред Cannonier, който заслужава шанс за титлата и ще го получи. Jared от своя страна осъзнава този факт и знае, че му трябва още една победа, за да предяви претенции към златото. Той е готов за тази една битка и вярва, че Yoel Romero е точния опонент, който ще го приближи до битка с шампиона.

В момента Romero е 3-ти в класирането, а Cannonier е на 5-то място и битка между тях има смисъл. Cannonier е готов за нея и вярва, че тя ще го приближи до колана:


В момента всичко е нормално. Върна ли се вкъщи, всичко си е нормално и съм баща. Таткото трябва да пише домашни и такива неща. Да имаш семейство е нещо, което те държи на земята след такива победи. Сега ще чакам да се излекувам и ще се върна към тренировките. Имам проблеми с ребро и менискус, но не вярвам, че това са големи контузии. Не очаквам да съм аут за дълго. 

Ще проверим как стоят нещата и ще видим какво ще се случи. Мисля за всички бойци, които са пред мен. Смятам, че битка с Yoel Romero ще ме приближи до титлата. Да, той е с рекорд 1-3 в последните си битки, но това са срещи с шампиони или претенденти. Не знам какво ще стане. 

Ще оставя на моите мениджъри и на UFC да го решат. First Round Management са едни от най-добрите в света и аз им вярвам. Вярвам, че мога да спечеля всяка битка. Искам да приветствам моите фенове и да им кажа, че ще бъдат вдъхновени от мен. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес